MENU

Over mij

Het begon allemaal met graag beelden op de gevoelige plaat vast te leggen van je gezin met behulp van een cameraatje wanneer je eerste kindje geboren wordt.

Je merkt dat je het graag doet en dat je graag probeert een zo goed mogelijke foto te maken. Het wordt stilaan de ongeschreven regel dat jij je fototoestel mee hebt bij allerlei gelegenheden van familie en vrienden.

Je wil betere kwalitatieve en haarscherpe foto’s. Je koopt een meer gesofisticeerde camera, een eerste spiegelreflex. De foto’s worden beter van kwaliteit maar er komen heel wat nieuwe knopjes bij… Waarvoor dienen deze eigenlijk?

Uiteindelijk ingeschreven op een cursus van het CVO of nu CREO. Er gaat een wereld open zowel voor techniek als compositie waarbij je leert proeven van onder andere architectuur, landschap, studio, portret en natuurlijk fotobewerking. Deze cursus wordt aangevuld met een plezante bende van cursisten/amateur fotografen die je verrijken met inzichten, originaliteit en ervaringen maar waar te koesteren vriendschappen uit voort vloeien..

Na deze toffe periode heb ik uiteindelijk beslist om fotograaf in bijberoep te worden om zo mijn hobby verder met passie en enthousiasme uit te voeren en de mooiste momenten vast te leggen! Veel kijkplezier in mijn Portfolio!

Frederic